کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور

در مسابقات کشتی  آزاد و فرنگی  منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه و با حضور تیمهای لرستان ، کردستان ، آیت اله بروجردی، جهاد دانشگاهی، صنعتی کرمانشاه، علمی و کاربردی  لرستان، دانشگاه رازی و دانشگاه  ایلام  از تاریخ 19 الی 21  اسفندماه 96 برگزار گردید، تیم کشتی دانشگاه در رشته  کشتی آزاد  آقای حامد شمالی در وزن 57 کیلوگرم  و در آقای آرمین رحمتی در وزن 61 کیلوگرم به نشان طلا دست یافتند و سهمیه المپیاد سراسری را کسب کردند. همچنین آقایان فریدون  خرمی در وزن 79 کیلوگرم و امیر مدبری در وزن 86 کیلوگرم به نشان برنز مسابقات دست یافتند.

کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز دانشجويان دانشگاه در مسابقات کشتي آزاد و فرنگي منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور