En Ar

کسب سه سهميه المپياد

اقاي حسن باقري با کسب  دو مدال طلاي مسابقات کشوري پرس سينه وليفت به مسابقات جهاني روسيه راه يافت و تيم هاي ورزشي دانشگاه ايلام با حضور در مسابقات المپياد ورزشي دانشجويان سراسر کشور منطقه 8  با کسب  سه مدال طلا و سه برنز  3 سهميه اين المپياد را  از آن خود کردند.

اين مدال ها به شرح زير مي باشد:

1- رشته تکواندو خانم مهتاب احمدي  مدال طلا

2- رشته کشتي فرنگي آقاي عيسي حيدري مدال طلا

3- کشتي آزاد آقاي آرمين رحمتي مدال طلا

هچنين  آقايان سعيد نازي، محمد نوروزي و  محسن آبساران با کسب سه مدال برنز در رده ي سوم ا يستادند. Description: راهيابي به مسابقات جهاني روسيه و کسب 3 سهميه المپياد ورزشي توسط دانشجويان دانشگاه ايلام Description: راهيابي به مسابقات جهاني روسيه و کسب 3 سهميه المپياد ورزشي توسط دانشجويان دانشگاه ايلام.