کسب عنوان نایب قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در اولین دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه 5 ورزش دانشگاههای کشور را به جامعه ورزش دانشگاه تبریک می گوییم.

کسب عنوان نایب قهرمانی  تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در اولین دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه 5 ورزش دانشگاههای کشور را به جامعه ورزش دانشگاه تبریک می گوییم.

کسب عنوان نايب قهرماني  تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه 5 ورزش دانشگاههاي کشور را به جامعه ورزش دانشگاه تبريک مي گوييم. کسب عنوان نايب قهرماني  تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه 5 ورزش دانشگاههاي کشور را به جامعه ورزش دانشگاه تبريک مي گوييم.