En Ar

به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي يک دوره مسابقات ورزشي در رشته هاي هفت سنگ مهارتي و بولينگ با پا ويژه کارکنان خواهر برگزار گرديد .

به مناسبت چهلمين سالگرد  پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي يک دوره مسابقات ورزشي در رشته هاي هفت سنگ مهارتي و بولينگ با پا ويژه کارکنان خواهر مورخ 14/11/97 در سالن ورزشي دانشگاه برگزار گرديد و در پايان در رشته هفت سنگ مهارتي به ترتيب خانم ها  طاهره کرمي  سرکار خانم دکتر زهرا رضايي نسب و سرکار خانم نسرين دل زنده نژاد مقام هاي اول تا سوم را کسب نمودند و همچنين در رشته بولينگ با پا سرکار خانم دکتر زهرا رضايي نسب مقام اول  سرکار خانم فاطمه صادقي مقام دوم و سرکار خانم طاهره کرمي مقام سوم را کسب کردند.

مديريت تربيت بدني دانشگاه

به مناسبت چهلمين سالگرد  پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي يک دوره مسابقات ورزشي در رشته هاي هفت سنگ مهارتي و بولينگ با پا ويژه کارکنان خواهر برگزار گرديد . به مناسبت چهلمين سالگرد  پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي يک دوره مسابقات ورزشي در رشته هاي هفت سنگ مهارتي و بولينگ با پا ويژه کارکنان خواهر برگزار گرديد .