درباره واحد علم‌سنجی دانشگاه

در راستای تبیین جایگاه علمی دانشگاه ایلام به عنوان یکی از دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم و همچنین حرکت در جهت اهداف تعیین شده در سند چشم‌انداز بیست ساله کشور لازم است؛ ارزیابی‌های دقیق و علمی در خصوص وضعیت برون‌دادهای علمی پژوهشگران دانشگاه ایلام صورت گیرد. در همین راستا واحد علم‌سنجی دانشگاه ایلام در سال ۱۳۹7در حوزه پژوهش و فنآوری با مدیریت آقای دکتر محمود روشنی به صورت رسمی آغاز به کار نموده است. این واحد بر آن است با بررسی وضعیت کمّی و کیفی تولیدات علمی دانشگاه و ارائه برنامه‌های لازم در راستای ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه در سطح ملی گام بردارد.

اهداف واحد علم‌سنجی

• تحلیل پژوهش‌های دانشگاه ایلام  با استفاده از شاخص‌های علم‌سنجی
  •  استخراج شاخص­های علم­سنجی در سطوح مختلف جهت به کارگیری در امر تشویق، ارتقا، و ارزیابی عملکرد پژوهشی  پژوهشگران دانشگاه
  • ارزشیابی آخرین پیشرفت‌های فعالیت‌های علمی - پژوهشی دانشگاه ایلام در همه‌ی گرایش‌های  علمی
  • معرفی پراستنادترین پژوهش‌ها و پژوهشگران دانشگاه ایلام در پایگاه‌های استنادی معتبر بر اساس شاخص‌های علم‌سنجی
  •  تدوین گزارش تولیدات علمی دانشگاه در بازه‌های زمانی مختلف در پایگاه‌های معتبر استنادی
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ارائه مشاوره به اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی  و پژوهشگران‌ در مورد مجلات معتبر علمی نمایه شده در پایگاه های استنادی و آشنایی با انواع شاخص‌های بین‌المللی و ....جهت چاپ مقاله.