مراسم تجلیل از ایثارگران دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

رئیس دانشگاه:باید افتخار رزمندگی دوران دفاع مقدس را از آلودگی‌های سیاسی مصون بداریم

دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ضمن اشاره به پایمردی مردم ایران و استان ایلام در دوران هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: باید افتخار رزمندگی دوران دفاع مقدس را از آلودگی‌های سیاسی مصون بداریم.چرا که دفاع مقدس عرصه همدلی و یکدلی مردم ایران بود در این عرصه بود که مرد و زن، پیرو جوان، استاد و دانشجو همه و همه در دفاع از کیان میهن اسلامی به پا خواستند.

وی با اشاره به وجود ایثارگران در بین اعضاء هیأت علمی و کارمندان دانشگاه ابراز امیدواری کرد که همکاران عزیز با همان روحیه درجهاد علمی کوشا باشند

دکترعلی‌اکبری ضمن نمادین دانستن بزرگداشت آغاز دفاع مقدس و حمله صدام به ایران افزود: حضور آگاهانه مردم و نیرو‌های نظامی چنان سرانجامی را رقم زد که ما با افتخار روز آغاز حمله دشمن را جشن می‌گیریم چرا که توانسته‌ایم دشمن را شکست و پیروزی را رقم بزنیم.

سپس حجت الاسلام هاشمی، معاون فرهنگی نهاد رهبری با اشاره به ارزش و جایگاه والای ایثارگران بیان کرد: حاصل شدن افتخار ایثارگری بسیار مهم و با ارزش است اما مهم تر از آن حفظ و نگهداری از این جایگاه است که مطمعناً شما عزیزان بخوبی به این امر واقف هستید.

معاون فرهنگی نهاد افزود: شما ایثارگران همیشه باید از روحیه ایستادگی، مقاومت، ایثار و دشمن شناسی برخوردار باشید و بتوانید این روحیات ارزشمند را به نسل‌های پس از خود نیز انتقال دهید زیرا پایبندی به این اصول از ویژگی‌های بارز شما عزیزان است و با اتکا به همین ویزگی‌ها بود که توانستید در دوران دفاع مقدس با رشادت‌، فداکاری و فرمانبرداری از امام راحل(ره) در مقابل دشمنی که تمام منطقه همراه او بود پیروز و سربلند باشید.

شایان ذکر است در پایان این مراسم ضمن تقدیر از همکاران محترم، دیدگاه‌ها و پیشنهادات این عزیزان مطرح شد.

مراسم تجليل از ايثارگران دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم تجليل از ايثارگران دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم تجليل از ايثارگران دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس