En Ar

دانشجوي جوان فعال علمي

دانشجوي دکتري شيمي تجزيه دانشگاه ايلام به عنوان جوان برتر علمي سال 95 انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل ورزش وجوانان استان ايلام و در اجراي مصوبه سي و سومين جلسه شوراي عالي جوانان، براي نهمين سال متوالي از جوانان فرهيخته و نمونه در قالب جشنواره استاني جوان برتر در حوزه هاي مختلف با هدف قدرشناسي از همت و اراده والاي جوانان طي مراسم باشکوهي تجليل شد. سوابق جوانان معرفي شده در حوزه¬هاي متفاوت علمي، هنري، اجتماعي، ورزشي و غيره در کميته تخصصي مورد بررسي قرار گرفت و منتخبين با کسب امتياز لازم جهت تجليل به ستاد جشنواره معرفي شدند. لازم به ذکر است، هر ساله در اين جشنواره از جوانان برتر در شاخص¬هاي مختلفي از جمله شاخص شهيد جوان، جوان فعال قرآني، جوان فعال علمي، جوان طلبه و مبلغ، جوان دانشجو، جوان با توانايي خاص، جوان مبتکر و مخترع، جوان خبرنگار، جوان کارآفرين، جوان کشاورز، جوان سرباز، جوان امدادگر، جوان فعال در امور مساجد و جوان ورزشکار با اهداء تنديس و لوح سپاس تجليل مي گردد.
نهمين جشنواره تجليل از جوانان برتر ايلام  به مناسبت ولادت حضرت علي اکبر‌ (ع) و هفته جوان، با حضور مقامات ارشدي استان و جناب آقاي کاظم زاده نماينده مردم حوزه جنوب استان در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد و خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوي دکتري شيمي دانشگاه ايلام به عنوان جوان فعال علمي در سال 95 انتخاب شد. شايان ذکر است اين دانشجوي نمونه دانشگاه ايلام فعاليت هاي متعددي از جمله انتشار مقالات ISI، چاپ کتاب، ثبت اختراع، داوري چندين کنفرانس ملي و بين المللي را در رزومه علمي خود دارد.
روابط عمومي دانشکده اين موفقيت را به ايشان و جامعه دانشگاه تبريک عرض مي‌نمايد.

دانشجوي جوان فعال علمي دانشجوي جوان فعال علمي