En Ar

وزير علوم:تبديل موضوع اقتصاد مقاومتي به مباحث علمي

دکتر دانشجو از برنامه وزارت علوم براي تبديل موضوع اقتصاد مقاومتي به مباحث علمي در دانشگاه‌ها خبرداد.

دکتر کامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، افزود: موضوع اقتصاد مقاومتي در دانشگاه‌هاي مختلف کشور مورد بررسي قرار گرفته است و اين موضوع تبديل به مباحث علمي مي‌شود.

وي با بيان اينکه اقتصاد مقاومتي با اقتصاد رياضتي متفاومت است، تصريح کرد: موضوع اقتصاد مقاومتي بايد براساس تعاريف مقام معظم رهبري مورد توجه قرار گيرد که ايشان در سخنراني‌هاي مختلف معيارها و شاخص‌هاي اقتصاد مقاومتي را بيان فرموده‌اند.

وزير علوم با بيان اينکه موضوع اقتصاد مقاومتي تنها به يک سال منتهي نمي‌شود و بلکه اين موضوع در سال‌هاي آينده نيز ادامه مي‌يابد، گفت: در سال جاري اقتصاد مقاومتي به عنوان يک شاخصه مطرح است اما اين موضوع در سال‌هاي آينده مورد توجه ويژه قرار مي‌گيرد.