En Ar

تاثير مصرف صبحانه بر حافظه در روزهاي امتحان

يك متخصص تغذيه و رژيم درماني از تاثير مصرف صبحانه بر افزايش 20 درصدي تمركز و حافظه كوتاه‌مدت خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر رضا اماني گفت: صبحانه، مهمترين وعده غذايي است و بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خوردن صبحانه هم در كودكان و هم در بزرگسالان در بهبود عملكرد ذهني و كاركرد شغلي تاثير دارد.

وي تصريح كرد: افرادي كه وعده‌ صبحانه را از ليست غذايي خود حذف مي‌كنند، شانس چاقي را در خود تا يك‌سوم افزايش مي‌دهند.

اماني ادامه داد: تاثير صبحانه خوردن بر روي موفقيت در آزمون‌هاي محاسباتي مانند رياضي بيشتر است و موجب افزايش تمركز و حافظه كوتاه‌مدت مي‌شود.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در تصريح نتايج آزمايشي كه بر روي دانش‌آموزان دبستاني اهواز انجام شده، گفت: در اين آزمايش با تهيه يك صبحانه‌ استاندارد و معمولي و با انجام بررسي‌هاي متقاطع مشاهده شد دانش‌آموزاني كه وعده صبحانه را مصرف كرده‌اند در مقايسه با كساني كه صبحانه نخورده‌اند، از قدرت تمركز و حافظه كوتاه‌مدتي به ميزان 20 درصد بالاتر، برخوردار هستند.

وي با تاكيد بر لزوم ايجاد عادت مصرف صبحانه در خانواده اظهار كرد: افرادي كه تمايل به خوردن صبحانه ندارند بايد اين عادت را به تدريج و با خوردن غذاهاي سبك مانند نصف ليوان آب‌ميوه، چاي رقيق و يا خوردن ميوه، در خود ايجاد كنند.

اين متخصص تغذيه درباره رژيم مناسب غذايي در ايام امتحانات عنوان كرد: ‌پيشنهاد مي‌شود ‌قبل از امتحان غذاي سنگين و پرچرب مصرف نشود و همچنين وعده شام به آخر شب موكول نشود. در وعده صبحانه نيز، مواد با پروتئين سرشار به همراه ميوه‌ فصل توصيه مي‌شود.

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها