En Ar

برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه

جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه با حضور معاونين، روساء و معاونين آموزشي دانشکده­ها، مديرکل آموزشي، مدير امور اداري، مدير روابط عمومي، مدير امور دانشجويي و  مدير حراست صبح روز سه شنبه 5/6/92 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه هماهنگي­ها و تصميمات لازم براي ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه در زمينه زمان ثبت نام، اسکان دانشجويان و خانواده هاي آنان، اطلاع رساني روند ثبت نام و مکان ثبت نام اتخاذ گرديد.

بر اين اساس زمان ثبت نام دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد روزهاي شنبه، يک­شنبه و سه شنبه مورخ 12/10/9 شهريور و زمان ثبت نام دانشجويان مقطع دکتري روزهاي يک شنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ 19/18/17 شهريور و زمان ثبت نام دانشجويان مقطع کارداني و کارشناسي روزهاي يک شنبه الي چهارشنبه مورخ 27 الي 24 شهريور ماه خواهد بود.

برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه