En Ar

ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي)

در آغاز سال تحصيلي جديد و همزمان با هفته دفاع مقدس، پنجشنبه 4 مهر 92 اعضاي شوراي بسيج دانشجويي و جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام به همراه دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه و حجت الاسلام هاشمي معاون محترم نهاد رهبري دانشگاه به منظور تجديد ميثاق با آرمان هاي امام راحل و شهداي جنگ تحميلي و تقويت روحيه ايثار و شهادت، با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار نمودند.

در اين ديدار حجت الاسلام هاشمي به بيان مقام شامخ شهدا پرداختند و رشادت هاي فرمانده گردان 502 امام حسين (ع) (از تيپ يکم اميرالمومنين (ع) لشگر 4 بعثت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ) را مثال زدني دانستند.

همچنين آقاي قدرت ساده ميري (برادر شهيد) خاطراتي را از فضائل اخلاقي و دلاوري هاي شهيد بيان نمودند.

ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي)