En Ar

برگزاري مسابقه نانو براي اولين بار در استان ايلام

«به گزارش خبر نگار روابط عمومي »مسابقات نانو براي اولين بار و همزمان در بيست و سه استان کشور برگزار گرديد .

دکتر روشني مسئول اجرايي مسابقه ملي نانو در دانشگاه ايلام بيان داشت: دانشگاه ايلام مفتخر به برگزاري مسابقه ملي نانو به صورت کشوري در استان ايلام شد. در چهارمين مسابقه ملي نانو که صبح امروز از طرف ستاد ويِژه توسعه فناوري نانو رياست جمهوري برگزار شد در مجموع 6240 داوطلب به صورت کشوري به رقابت پرداختند؛ که اين تعداد ثبت نام نسبت به سال گذشته 85 % رشد داشته است و رشته‌هاي تحصيلي شيمي، فيزيک، مهندسي شيمي، مهندسي مواد، زيست شناسي و مهندسي مکانيک به ترتيب با 1329، 570، 394، 392، 321 و 309 داوطلب، در رتبه اول تا ششم آمار بالاي ثبت‌نام مسابقه قرار دارند.

مسئول اجرايي مسابقه ملي نانو در دانشگاه ايلام گفت : از 234 داوطلب در چهارمين مسابقه ملي فناوري نانو از طريق انجمن نانو دانشگاه ايلام ثبت نام بعمل آمد، که به تفکيک جنسيت 171 نفر زن  و 63 نفرمرد و به تفکيک مقطع تحصيلي 20 نفر دکتري تخصصي، 149 نفر کارشناسي ارشد و 65 نفر از مقاطع کارشناسي و پايين‌تر هستند.

خانم شه دوست فرد دبير انجمن نانو دانشگاه ايلام در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي اظهار داشت : انجمن نانو گروه شيمي دانشگاه ايلام با هدف ترويج و آموزش عمومي فناوري نانو به همت دکتر روشني مدير گروه شيمي و مدرس نانو فناوري دربهمن ماه 1392 شروع به کار کرد. فعاليت اين انجمن يک حرکت دانشجويي بوده است و ترويج و فراگيري همگاني نانو را در سرلوحه کار خود دارد. اين انجمن براي ترغيب دانشجويان اقدام به برگزاري دو سمينار ترويجي آموزش نانو در دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام و دانشگاه ايلام و همچنين کارگاه تخصصي 9 ساعته جهت آمادگي مسابقه عملي نانو نيز در دانشگاه ايلام کرده است. در اين کارگاه که مورد استقبال جمع کثيري از دانشجويان قرار گرفت ، دکتر روشني به عنوان مدرس نانو و دکتر سليمان بيگي عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام و مدير عامل شرکت دانش بنيان کيميا بيتومين به عنوان مدرس کارآفريني حضور داشتند.

دبير انجمن انجمن نانو دانشگاه ايلام در ادامه ضمن قدرداني از همکاري و حمايت رياست محترم دانشگاه از تلاش جمعي از دانشجويان دانشگاه براي تشکيل انجمن خبر داد و گفت: اين انجمن آغاز فعاليتهاي خود را با همکاري بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام انجام داده است و تشکرات ويژه اي از فرمانده، مسئول علمي و ديگر فعالين بسيج دارد. شايان ذکر است چهارمين مسابقه ملي فناوري نانو در تاريخ جمعه 19 ارديبهشت ماه رأس ساعت 10 در ‏34 شهر و 23 استان کشوربه صورت همزمان برگزار شد.‏

انجمن نانو گروه شيمي دانشگاه ايلام مجري برگزاري سمينارها و کارگاه هاي علمي در استان ايلام مي باشد و علاقه مندان مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با پست الکترونيک nano.alamto93@yahoo.com در ارتباط باشند.

برگزاري مسابقه نانو براي اولين بار در استان ايلام برگزاري مسابقه نانو براي اولين بار در استان ايلام