En Ar

بر اساس فراخوان بهمن ماه 1402؛ دانشگاه ايلام عضو هيأت علمي جديد جذب مي‌کند

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و دبير هيأت جذب دانشگاه، گفت: دانشگاه ايلام به منظور تکميل هرم هيأت علمي خود و متناسب با اعلام نياز گروه‌هاي آموزشي و برنامه استراتژيک دانشگاه در سطح دکتري تخصصي، بر اساس فراخوان بهمن 1402 هيأت علمي پيماني جذب مي‌کند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با اشاره به برنامه دانشگاه ايلام در جذب اعضاي هيأت علمي شايسته از بين دانش آموختگان برجسته دانشگاه‌هاي معتبر کشور، اظهار داشت: در مرحله دوم فراخوان جذب هيأت علمي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي در سال 1402، هيأت اجرايي جذب دانشگاه ايلام در تاريخ مقرر ليست نيازهاي دانشگاه و گروه‌هاي آموزشي را به مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزارت عتف ارسال نمود و آن مرکز نيز تعداد سهميه اختصاص داده شده به اين دانشگاه را در سامانه مهر رضوي مرکز جذب اعضاي هيات علمي بارگذاري نموده است.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: متقاضيان محترم جذب هيأت علمي در دانشگاه ايلام مي‌توانند با مراجعه به سامانه مهر رضوي و آدرس: https://applicant.markazjazb.ir/Account/Login ضمن اطلاع از رشته و گرايش‌هاي موردنياز دانشگاه و شرايط عمومي و اختصاصي مرکز جذب وزارت عتف و دانشگاه اقدام به ثبت نام و بارگذاري مدارک لازم نمايند.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ايلام يادآور شد: مرحله دوم فراخوان جذب هيأت علمي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي در سال 1402 از تاريخ 5 بهمن ماه آغاز و تا 18 بهمن ماه ادامه دارد.

دکتر کوخايي زاده از صدور احکام کارگزيني 9 نفر از متقاضيان جذب هيأت علمي دانشگاه ايلام خبر داد و بيان کرد: دانشگاه ايلام  در بهمن ماه سال جاري موفق شد احکام کارگزيني 9 نفر از متقاضيان جذب مربوط به فراخوان‌هاي گذشته را با دستور و مساعدت رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر علي محمدي صادر کند.

بر اساس فراخوان بهمن ماه 1402؛ دانشگاه ايلام عضو هيأت علمي جديد جذب مي‌کند