نشست همانديشي بررسي ظرفيتهاي توسعهاي دانشگاه ايلام و تعيين تکليف زمين 24 هزار متري اين دانشگاه در شهر چوار، با حضور دکتر همتي نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي، دکتر مرادنژادي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر رفيعي مديرکل راه و شهرسازي استان ايلام، حجتالاسلام رستمي دادستان شهرستان چوار و مهندس پاوند فرماندار شهرستان چوار، صبح روز جمعه دوم مراد ماه 1405 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در اين نشست، دکتر همتي نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر ضرورت استفاده از ظرفيتهاي موجود براي توسعه استان، اظهار کرد: داراييهاي بلااستفاده بايد به فرصت تبديل شوند و نگاه مديران بايد از اتکا به منابع دولتي به سمت خلق ثروت، مشارکت بخش خصوصي و مولدسازي ظرفيتهاي موجود تغيير کند.
دکتر مرادنژادي رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به نقش دانشگاه در توسعه استان، گفت: توسعه محيط پيراموني دانشگاه و ايفاي مسئوليت اجتماعي، زماني امکانپذير است، که خود دانشگاه نيز به رشد و تعالي مورد نظر برسد.
وي با اشاره به زمين 24 هزار متري دانشگاه ايلام در شهر چوار، اظهار داشت: بر اساس تفاهمنامه ميان وزارت علوم و وزارت راه و شهرسازي، مقرر شده بود اين زمين در قالب طرح نهضت ملي مسکن براي اعضاي هيئت علمي و کارکنان دانشگاه مورد استفاده قرار گيرد.
دکتر مرادنژادي، افزود: دانشگاه اقدامات لازم براي طراحي و آمادهسازي اين طرح را انجام داده و ساماندهي اوليه زمين شامل پاکسازي، جمعآوري نخالهها، سمپاشي و محوطهکشي نيز آغاز شده است.
رئيس دانشگاه ايلام سه سناريو را براي آينده اين زمين مطرح کرد که شامل اجراي طرح مسکن اساتيد و کارکنان دانشگاه، استفاده از ظرفيت صنايع منطقه در قالب مسئوليت اجتماعي و ايجاد زيرساختهاي فناوري و آموزشي، و در نهايت حفظ کاربري آموزشي دانشگاه خواهد بود.
دکتر رفيعي مديرکل راه و شهرسازي استان ايلام نيز با تقدير از نگاه توسعهمحور نماينده مردم ايلام و مسئولان دانشگاه ايلام، اظهار کرد: رويکرد حرکت از حکمراني به حکمروايي و استفاده از ظرفيت بخش خصوصي براي توسعه، رويکردي صحيح و مورد نياز کشور است.
وي با اشاره به محدوديت منابع زمين دولتي در استان، گفت: تأمين زمين براي اجراي تکاليف قانوني دولت در حوزه مسکن با چالشهايي روبهروست و اراضي مناسب در استان محدود است.
دکتر رفيعي درباره پيشينه زمين دانشگاه ايلام در چوار توضيح داد: اين اراضي در چارچوب قوانين مربوط به تأمين زمين مسکن شناسايي شد و بخشي از اسناد آن نيز به نام دولت منتقل شد. پس از تفاهم ميان وزارت علوم و وزارت راه و شهرسازي، کل اين زمين در چارچوب تفاهمنامه براي اجراي طرح مسکن اساتيد و کارکنان دانشگاه در اختيار سازمان ملي زمين و مسکن قرار گرفت.
وي با اشاره به سه سناريوي پيشنهادي دانشگاه ايلام، اظهار کرد: با توجه به شرايط موجود، ميتوان ترکيبي از اين پيشنهادها را در قالب يک بسته جامع دنبال کرد؛ بهگونهاي که هم نياز دانشگاه، هم نيازهاي شهرستان چوار و هم الزامات قانوني سازمان ملي زمين و مسکن مورد توجه قرار گيرد.
دکتر رفيعي خاطرنشان کرد: هدف بايد اين باشد، که تصميم نهايي به نفع مردم شهرستان چوار، دانشگاه ايلام و توسعه استان باشد و اين ظرفيت به جاي تبديل شدن به يک چالش، به فرصتي براي پيشرفت تبديل شود.
در پايان مقرر شد با هماهنگي دانشگاه ايلام، ادارهکل راه و شهرسازي، فرمانداري چوار و ساير دستگاههاي مرتبط، بررسيهاي کارشناسي براي انتخاب بهترين مدل بهرهبرداري از اين زمين ادامه يابد.







© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است