En Ar

اخذ مجوز کارشناسي ارشد رشته تحصيلي حقوق کيفري و جرم‌شناسي در دانشگاه ايلام

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، گفت: با پي‌گيري‌هاي جناب آقاي دکتر علي‌محمدي رياست محترم دانشگاه، مجوز کارشناسي ارشد رشته تحصيلي حقوق کيفري و جرم‌شناسي در دانشگاه ايلام اخذ شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، «دکتر کريم کوخايي زاده» با بيان اين خبر اظهار داشت: شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مطابق ابلاغيه 1402/09/04 با راه‌اندازي اين رشته در دانشگاه ايلام موافقت نمود.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: پذيرش دانشجو در رشته کارشناسي ارشد حقوق کيفري و جرم‌شناسي از مهرماه سال آينده و همزمان با شروع سال تحصيلي 1404-1403 صورت خواهد گرفت.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ادامه داد: با توجه به تدابير پيش بين شده، برنامه‌ريزي لازم به منظور اخذ مجوز چندين گرايش ديگر در مقاطع مختلف تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در دست اقدام است، که ان شاء الله در صورت صدور مجوز از سوي شوراي گسترش آموزش عالي وزارت عتف، اطلاع رساني لازم انجام خواهد گرفت.