En Ar

کسب مقام سوم تيمي ورزش‌هاي همگاني دانشجويان دانشگاه ايلام در چهارمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر کشور

دانشجويان دانشگاه ايلام با مربيگري آقاي طاهر شکروندي مقام سوم تيمي ورزش‌هاي همگاني چهارمين المپياد فرهنگي و ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، چهارمين المپياد فرهنگي و ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي کشور،  با شعار «رفاقت در ميدان، رقابت در ايثار» از دهم مرداد ماه به ميزباني دانشگاه بوعلي سينا همدان آغاز شده است.