En Ar

شرکت ماشين‌هاي رباتيک هوشمند امين مستقر در مرکز رشد دانشگاه ايلام مجوز دانش بنيان گرفت

شرکت ماشين‌هاي رباتيک هوشمند امين  مستقر در مرکز رشد دانشگاه ايلام و توليدکننده انواع ماشين آلات و تجهيزات پيشرفته، پس از طي مراحل ارزيابي موفق به دريافت مجوز دانش بنيان از معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست جمهوري گرديد.

به گزارش روابط عمومي، محصول دانش بنيان اين شرکت «ربات هوشمند تراش و بالانس رول‌هاي الاستيکي مورد استفاده در دستگاه‌هاي POS و ATM با دقت بالاي 10 ميکرومتر» مي‌باشد، که توانسته با بخش عمده‌اي از نيازهاي صنايع کشور در زمينه تعمير و نگهداري دستگاه‌هاي مذکور را بر طرف و ساليانه، مانع خروج بخش قابل توجهي ارز از کشور گردد.

اين محصول علاوه بر تأييده دانش بنيان، داراي تأييده‌هاي مختلف از صنايع و شرکت‌هاي مطرح تعمير و نگهداري دستگاه‌هاي POS و ATM مي‌باشد.