En Ar

برگزاري نشست توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي رشته جامعه شناسي

با هماهنگي و برنامه ريزي انجن علمي دانشجويي رشته جامعه شناسي، نشست توجيهي دانشجويان ورودي جديد کارشناسي  رشته جامعه شناسي با حضور دکتر صالحي رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني، دکتر سپيدنامه مديرگروه آموزشي جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي،  اساتيد، کارشناسان آموزشي دانشکده و جمع زيايد از دانشجويان در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، بعد از تلاوت آيات قرآن کريم توسط آقاي حسين ناظري عضو شوراي مرکزي انجمن علمي جامعه شناسي، دکتر صالحي  رييس دانشکده ادبيات و علوم انساني  با تجليل از گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي بر  نقش دانشجويان رشته جامعه‌شناسي در رصد آسيب‌هاي اجتماعي تأکيد نمودو گفت: انجمن علمي جامعه شناسي و کانون آسيب شناسي اجتماعي مي‌توانند در اين راستا گام‌هاي مؤثري بردارند و دانشکده ادبيات و علوم انساني هم در جهت تقويت اين دو نهاد دانشجويي از هيچ کوششي فروگذار نخواهد بود.

در ادامه دکتر سپيدنامه   مدير گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي ضمن معرفي اعضاء هيأت علمي گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي، سخناني در خصوص منش دانشجويي، رعايت هنجارهاي علمي و زمينه‌هاي تحقق جامعه‌پذيري دانشگاهي ايراد نمودند.

در ادامه دکتر يارمحمد قاسمي و خانم دکتر زهرا رضايي نسب اعضاي هيأت علمي گروه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي،  نکات ارزنده‌اي در خصوص وظايف و تکاليف متقابل اساتيد و دانشجويان بيان داشتند.

همچنين آقاي اشکان بهادري دبير انجمن علمي جامعه شناسي دانشگاه ايلام، به معرفي و تشريح مأموريت‌هاي انجمن علمي و کانون آسيب شناسي و ارائه گزارشي از فعاليت ها انجام شده انجمن علمي و معرفي اعضاي شورا انجمن پرداختند.

خانم دکتر سارا آزادي کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه سخنران ديگر اين جلسه بود، که مطالب مفيدي در راستاي معرفي مرکز مشاوره دانشگاه و اعتماد دانشجويان به اين مرکز جهت مراجعه و حل مشکلات خود بيان داشتند و در پايان به سئوالات دانشجويان پاسخ گفتند.

آقاي عظيم احمدي مقدم کارشناس آموزش دانشکده ادبيات و علوم انساني  آخرين سخنران اين برنامه بود، که به تشريح مهمترين شيوه نامه‌هاي آموزشي براي دانشجويان حاضر در جلسه پرداختند و با پاسخ دادن به سئوالات دانشجويان، بسياري از ابهامات آموزشي آنان را برطرف نمود.