En Ar

بازديد جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام از پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي

به منظور بهبود همکاري‌هاي علمي و فراهم آوردن بسترهاي مناسب براي تحقيقات بنيادي در زمينه گياهان دارويي و همچنين امکان سرمايه‌گذاري در بخش گياهان دارويي بومي استان ايلام  با مساعدت و همکاري آقاي دکتر حسيني عضو مجمع خيرين دانشگاه ايلام نشست مشترکي در معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه شهيد بهشتي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در اين برنامه دکتر احمدي معاون پژوهش و فناوري، دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر تاب رئيس دانشکده کشاورزي، دکتر قنبري سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي و دکتر فاضلي عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي حضور داشتند. در ابتداي جلسه اعضاي هيات علمي دانشگاه ايلام به بيان پتانسيل‌هاي استان ايلام در زمينه گياهان دارويي پرداختند و همچنين آمادگي دانشگاه ايلام براي ورود به اين حوزه مورد تأکيد قرار گرفت و پيشنهاداتي براي همکاري با دانشگاه شهيد بهشتي ارائه شد در ادامه از پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي بازديد علمي انجام گرفت.

در اين برنامه دکتر لياقتي مدير دفتر ارتباط با صنعت و دکتر قاسم پور رئيس پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي زمينه‌هاي همکاري را با هيأت اعزامي دانشگاه ايلام بررسي کردند و مقرر گرديد موارد توافق شده در قالب انعقاد تفاهم نامه  اجرايي گردند.

پيشنهادهاي مطرح شده:

1- گياهان دارويي بومي استان ايلام با پتانسيل کاربري بالا براي انجام طرح‌هاي مشترک معرفي شوند.

2-يک تيم کاري مشترک براي اهلي سازي برخي گياهان دارويي بومي استان ايلام شکل گيرد.

3-گياهان دارويي در معرض خطر انقراض در استان ايلام شناسايي شده و امکان کشت و توليد تجاري آنها فراهم شود.

4-امکان گذراندن فرصت‌هاي مطالعاتي در پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي براي اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام فراهم شود.

5-به منظور راه‌اندازي تجهيزات و آموزش کارشناسان آزمايشگاه‌هاي دانشگاه ايلام، از ظرفيت‌هاي پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي استفاده شود.

6-برخي فارغ‌التحصيلان پژوهشکده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي در مقطع دکتري در دانشگاه ايلام به عنوان عضو هيات علمي به کار گرفته شوند.