En Ar

عنوان کتاب: حسابداري مالياتي (1)

مؤلفان: دکتر فرشاد سبز علي‌پور استاديار دانشگاه ايلام

دکتر علي صيادي سومار حسابرس ارشد مالياتي

کتاب « حسابداري مالياتي» تاليف دکتر فرشاد سبزعلي پوراستاديار دانشگاه ايلام و دکتر علي صيادي سومار حسابرس ارشد مالياتي، در هفت فصل و 406 صفحه منتشر شده است.

حسابداري مالياتي در زمره چالشي‌ترين و دشوارترين دروس مقطع کارشناسي رشته حسابداري است. دليل اين امر به نگرش متفاوت قانون و استاندارادهاي حسابداري به موضوعات مختلف نظير درآمد و همچنين تغييرات و اصلاحات گسترده در قانون ماليات‌هاي مستقيم بر مي‌گردد. تغيير نگرش دولت نسبت به افزايش درآمدهاي مالياتي به جاي  فروش نفت در سال‌هاي اخير و نياز بازار کار حسابداراني مسلط به امور مالياتي، حکايت از اهميت روز افزون اين درس را دارد.

کتاب حاضر در برگيرنده فصول "باب سوم : منبع ماليات بر درآمد" قانون ماليات هاي مستقيم بر اساس اصلاحات مصوب 31 / 04 /1394 و آخرين آئين نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آراي شوراي عالي مالياتي و ديوان عدالت اداري تا مرداد ماه 1401 مي‌باشد.

مجموعه حاضر ضمن رعايت چارچوب کلي سر فصل هاي درس مالياتي ( 1 ) مقطع کارشناسي رشته حسابداري، براي گروه‌هاي مختلفي نظير مشاوران مالياتي، مؤديان و ... قابل استفاده است. از ويژگي‌هاي مهم کتاب حاضر مي ‌توان به جامعيت، به روز بودن، سادگي و قابل فهم بودن، تفسير نکات برجسته قانون، ارائه مثال‌هاي متنوع و ارائه سؤالات تشريحي و تستي در پايان هر فصل اشاره کرد. نويسندگان کتاب حاضر به ترتيب عضو هيأت علمي دانشگاه و حسابرس ارشد مالياتي هستند، از اين رو، مجموعه حاضر تلفيقي از نگاه تئوريکي و کاربردي به مباحث مالياتي است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام
سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام) سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)