En Ar

سفر مشاور وزير علوم به ايلام

به گزارش  خبرنگار روابط عمومي ، دکتر مهدخت بروجردي مشاور وزير و مدير کل روابط عمومي وزارت علوم عصر امروز به منظور حضور در همايش  ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي وارد ايلام خواهد شد.

شايان ذکر است با همکاري دانشگاه ايلام و اداره کل ارشاد اسلامي استان ايلام،  همايش يک روزه ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي فردا چهارشنبه 95/11/6 با حضور مديران و کارشناسان روابط عمومي ادرات استان و اصحاب رسانه در دانشگاه ايلام برگزار مي شود که ارتقاء سطح علمي و افزايش ارتباطات مسئولان و کارشناسان روابط عمومي ادارات و سازمان‌هاي استان،  ايجاد ارتباط و تعامل بهتر و بيشترو آشنائي آنان با راه‌هاي مؤثر در ارتباطات بهتر با ارباب رجوع از اهداف برگزاري اين سمينار يک روزه است.

سفر مشاور وزير علوم به ايلام