En Ar

شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد

شب شعر عاشورايي نجوا با حضور 14 نفر از دانشجويان منتخب در زمينه شعر و دل نوشته برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، شب شعر عاشورايي نجوا  با حضور دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، دکتر امامي مدير فرهنگي، آقاي فتاحي مدير روابط عمومي و جمعي از دانشجويان، شب گذشته در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر امامي مدير فرهنگي دانشگاه، در سخنان کوتاهي از دبير و اعضاي کانون ادبي دانشگاه، بخاطر برگزاري اين شب شعر تشکر کرد و بر توسعه فعاليت هاي هنري در حوزه ديني و به خصوص در بين دانشجويان تأکيد کرد.

در ادامه اين مراسم، 14نفر از دانشجويان منتخب در زمينه شعر  و دل نوشته، شعر و متن مورد نظر را ارائه کردند و در پايان از نفرات برتر شامل:  آقايان ياسر سهرابي، عمران ذوالفقار لو و خانم معصومه چميده در بخش شعر و آقاي ميلاد ايازي و خانمها سارا حيدري و اسماء ملکي در بخش دل نوشته، با حضور دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، تقدير بعمل آمد.

شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد