En Ar

پذيرش 46 دانشجو در مرحله تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد در دانشگاه

46 دانشجو  بصورت روزانه و شبانه در  مرحله تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد، در دانشگاه پذيرش شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم دکتر مينا پيرزاد نيا، سرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه، درباره ثبت نام و پذيرش دانشجويان در مرحله تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد در دانشگاه، بيان داشت: بعد از فراخوان تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد دانشجويان، در مجموع 46 دانشجو در دانشگاه پذيرش شدند، که از اين ميان 33 نفر در دوره روزانه و 13 نفر در دوره شبانه  بودند.

سرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: از مجموع 46 دانشجوي ثبت نام شده، 6 نفر پذيرفته شده مهرماه دوره هاي شبانه و پرديس دانشگاه بودند، که در مرحله تکميل ظرفيت به صورت روزانه پذيرش شدند و 40 نفر باقيمانده از سوي سازمان سنجش معرفي شده و يا پذيرفته شده دانشگاه هاي رازي، بوعلي سينا، کاشان، باهنر کرمان و ... بودند، که پس از قبولي در مرحله تکميل ظرفيت، به دانشگاه ايلام منتقل شدند.

خانم دکتر پيرزاد نيا، اضافه کرد: تاکنون 5 نفر از دانشجويان پذيرفته شده و مشغول به تحصيل دانشگاه، پس از مرحله تکميل ظرفيت، به دانشگاه هاي ديگر منتقل شده اند.

پذيرش 46 دانشجو در مرحله تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد در دانشگاه