En Ar

قهرماني تيم فوتسال دانشجويان پسر دانشگاه در مسابقات قهرماني منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور

تيم فوتسال دانشجويان پسر دانشگاه، در مسابقات قهرماني منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور، در بيين 5 تيم موفق به کسب عنوان قهرماني شد.

به گزارش روابط عمومي، مسابقات فوتسال دانشجويان پسر منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور به ميزباني دانشگاه ايلام و با حضور تيم هاي رازي کرمانشاه، کردستان، لرستان و دانشگاه آيت اله بروجردي از تاريخ 22 الي 27  اسفند ماه 96 برگزار گرديد، که در اين مسابقات تيم دانشگاه ايلام عنوان  قهرماني را کسب کرد  و تيمهاي دانشگاه کردستان و دانشگاه آيت اله بروجردي به ترتيب دوم و سوم شدند.

اعضاي تيم دانشگاه ايلام: نيما زادخوب، محمدحسين سعيدي، حسين گرگي زاده، اميررضا کرمي، مسعود رجبي، سيدعلي عيني نسب، عقيل جليزي، مرتضي ثمره نيا، مهران رضايي، عرفان ميرزايي، ميثم شکربيگي، کيوان والامنش.

شايان ذکر است مربيگري تيم را  آقاي  سعيد مرادي و آقاي جعفر  زرگوشي سرپرست تيم را بر عهده داشتند.