En Ar

مراسم کاشت نهال در دانشگاه

همزمان با روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي و در راستاي توسعه فضاي سبز، مراسم کاشت نهال در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، همزمان با روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي و در راستاي توسعه فضاي سبز، حفظ و نگهداري درختان و محيط زيست و همچنين ترويج فرهنگ کاشت درخت و درختکاري، مراسم کاشت نهال، با حضور مهندس کرمي معاون عمراني استاندار ايلام، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، مديرکل منابع طبيعي، جمعي از مديران کل و روساي سازمان ها، اساتيد، دانشجويان، علاقمندان و دوست داران طبيعت،  صبح امروز در محل بلوارهاي جديد دانشگاه انجام گرفت.

نهال ها:

1- تعداد 100 نهال گردو

2- تعداد50 نهال توت چتري

3- تعداد 70 نهال خرمالو

4- تعداد 50 نهال افراي سرخ (برگ چناري)

مراسم کاشت نهال  در دانشگاه  مراسم کاشت نهال  در دانشگاه  مراسم کاشت نهال  در دانشگاه