En Ar

اجراي طرح پايش سلامت دانشجويان در دانشگاه ايلام

دکتر مصطفي نعمتي معاون محترم دانشجويي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي در خصوص طرح پايش سلامت بيان داشت: امسال در دانشگاه ايلام باتوجه به سياست حوزه معاونت دانشجويي در خصوص اجراي فعاليت هاي گروهي دو طرح پايش سلامت جسمي و رواني دانشجويان با محوريت اداره ي تربيت بدني و مرکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه در يک مکان و يک زمان برگزار خواهد شد. معاون دانشجويي به دانشجويان عزيز توصيه نمود کليه ي دانشجويان جديدالورود در اين طرح بر اساس جدول زمانبندي شده ي شرکت نمايند شايان ذکر است حضور اين عزيزان جهت درج اطلاعات در پرونده دانشجويي الزاميست.

دکتر نعمتي افزود: مرکز تندرستي و مشاوره ورزشي اداره ي تربيت بدني طرحي را تحت عنوان ارزيابي پايش سلامت وضعيت جسماني دانشجويان را مورد ارزيابي قرار مي  دهد که بخش اول آن اندازه گيري قد ،وزن ، فشار خون، بررسي ساختار اسکلتي و قامتي، بخش دوم آزمون آمادگي جسماني شامل انعطاف پذيري، قدرت پا وپشت، تست پله کوين، اندازه گيري ترکيبات بدن و اندازه گيري چين هاي پوستي و محيط هاي بدن مي باشد.

معاون دانشجويي بيان داشت: همچنين در مرکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه نيز طرحي تحت عنوان پايش سلامت دانشجويان از نظر بهداشت دهان و دندان، بينايي سنجي و روان صورت خواهد گرفت که در اين طرح مواردي چون سوابق مواجهه با عوامل زيان آور محيطي عادات سلامت فردي، عادات غذايي، سابقه ي پزشکي فرد، سابقه ي پزشکي خانواده، ارزيابي عملکرد، اندازه گيري قد، وزنو فشار خون، قدرت بينايي، معاينه دهان و دندان، ارزيابي کارشناس از سلامت دانشجو، ارزيابي پزشک از سلامت دانشجو صورت مي گيرد و در نهايت اگر دانشجو دارا ي مشکلات در روح و جسم باشد به پزشک ارجاع داده مي شود.

دکتر نعمتي زمان اجراي اين طرح را 94/8/23 لغايت 94/9/23 در ساختمان کتابخانه قديم دانشگاه ايلام اعلام کرد.

اجراي طرح پايش سلامت دانشجويان در دانشگاه ايلام