En Ar

آزمون سراسري سال 1394 در دانشگاه ايلام

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام  در سخناني بيان داشت: آزمون سراسري سال 1394 در دانشگاه ايلام و هفت حوزه شهرستان هاي سرابله، مهران، دهلران، ملکشاهي، ايوان، دره شهر و آبدانان همزمان با سراسر کشور روز هاي پنجشنبه 21 و جمعه 22در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي گردد.

وي افزود: 11564 نفر داوطلب در 5 گروه آزمايشي علوم انساني، علوم تجربي، رياضي، زبانهاي خارجي و هنر به رقابت خواهند پرداخت که تعداد 6594 نفرداوطلب خواهر با 57 درصد و تعداد 4970 نفر برادر با 43 درصد حضور دارند.

در ضمن باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه داوطلبان از روز سه شنبه مورخ 19/3/94 در ساعت­هاي 12-8 و 18-14 تا پايان آزمون در محل اداره امور آموزشي دانشگاه ايلام با حضور نماينده رفع نقص سازمان سنجش کشور داير مي­باشد.

آزمون سراسري سال 1394 در دانشگاه ايلام