En Ar

انتصاب دکتر جواد چراغي به سمت سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي دانشگاه ايلام

با حکم رئيس دانشگاه: دکتر جواد چراغي به سمت سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سو ي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، آقاي دکتر جواد چراغي به سمت سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي منصوب گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار جلب همفکري و همکاري اعضاي هيأت علمي و کارکنان و اهتمام براي تحقق شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و تلاش براي براي ارتقاء سطح خدمات حضوري و برخطِ آموزشي و پژوهشي دانشکده و تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

رئيس دانشگاه همچنين من جداگانه‌اي از خدمات ارزشمند دکتر فاضل پوراحمد در دوران تصدّي رياست دانشکده پيرادامپزشکي صميمانه  تشکر نمود.