En Ar

جلسه هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان برگزار گرديد

با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، جلسه هم‌انديشي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و آقاي خودآموز مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان در خصوص شيوه‌‌هاي ‌ مؤثر  برگزاري همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کرونا برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، صبح روز چهارشنبه 16 مهر 1399 با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، جلسه هم‌انديشي در خصوص شيؤه‌‌هاي ‌ موثر همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کرونا با حضور  دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه و دبير همايش، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و رياست شوراي سياست‌گذاري همايش، آقاي خودآموز مديرکل ارشاد اسلامي استان، آقاي قيطاني معاون ارشاد و آقاي سامي شهبازي رئيس خانه مطبوعات در دفتر رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

در آغاز اين جلسه، دکتر علي‌اکبري  رئيس دانشگاه ايلام و دبير همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کرونا- ضمن عرض خير مقدم به حاضرين، کلياتي در خصوص اهداف برگزاري همايش مذکور و اقدامات انجام شده ارائه نمودند.

دکتر علي‌اکبري اظهار داشتند که مهمترين ويژگي اين همايش نسبت به همايش ‌هاي مشابه آن‌، التفات به يادداشت‌هاي فني 500 کلمه‌اي و مقالات کوتاه در کنار مقالات بلند و معمول فضاي علمي است.

ايشان اذعان نمودند که گاه در يک يادداشت کوتاه شاهد تبلور ايده‌اي هستيم که نظير آن را نمي‌توان در مقالات علمي – پژوهشي نيز مشاهده نمود. يادداشت کوتاه فرصت تبلور تخيلات علمي صاحبان انديشه در مجالي کوتاه است.

رئيس دانشگاه ادامه دادند که کميته علمي همايش متشکل از تعدادي از اساتيد صاحب نام دانشگاه‌هاي سراسر کشور است و دبيران کارگروه‌هاي هشتگانه نيز بر اساس معيار علمي از دانشگاه ايلام، پيام نور، آزاد اسلامي، علوم پزشکي و فرهنگيان استان ايلام انتخاب ‌شده اند.

دکتر علي‌اکبري افزود: اين تکثرگرايي را نيز مي‌توان در حدود هشتاد داوري مشاهده نمود، که وظيفه داوري آثار رسيده به کارگروه‌هاي هشتگانه را عهده دار مي‌باشند.

در ادامه جلسه، آقاي عمران خود آموز مدير کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام و عضو شوراي سياست گذاري همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کروناضمن تشکر از اقدامات ارزنده دانشگاه ايلام و مديريت مؤثر آن، که تجلي آن را ‌آن در همايش‌هاي ملي و بين‌المللي مشاهده نمود، در خصوص شيوه‌هاي اطلاع‌رساني پيشنهادهاي ارزنده‌اي ارائه کردند.

همچنين آقاي سامي شهبازي رييس خانه مطبوعات ايلام و عضو شوراي سياست‌گذاري همايش مذکور، ضمن تشکر از اقدامات دانشگاه ايلام در راستاي مقابله و پيشگيري از شيوع ويروس کرونا، که نمونه آن را مي‌توان در توليد الکل بهداشتي در آزمايشگاه‌هاي دانشگاه ايلام مشاهده نمود، بر ضرورت توجه و اعتماد به اصحاب رسانه در اطلاع رساني تاکيد نمودند و آمادگي خانه مطبوعات را براي حضور حداکثري اصحاب قلم و رسانه جهت انعکاس خبري همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کرونا اعلام نمودند.

در ادامه جلسه دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و  دبير شوراي سياست‌گذاري  و دکتر بهروز سپيدنامه  دبير اجرايي  همايش نکاتي در خصوص تعداد مقالات رسيده و ساز و کارهاي اجرايي همايش اظهار نمودند.