En Ar

راه‌اندازي سامانه الکترونيکي ميز خدمت در دانشگاه ايلام

معاون پشيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام، عنوان کرد: در راستاي تحقق دولت الکترونيک، سامانه الکترونيکي ميز خدمت در دانشگاه ايلام راه‌اندازي گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر احمد ملابهرامي معاون پشيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر، بيان کرد: تحقق دولت الکترونيک يکي از برنامه‌هاي محوري دانشگاه ايلام است، که در سال جاري با توجه به پديده کروناويروس اين روند تسريع گرديد و لذا با اهتمام و پي‌گيري همکاران اينجانب، سامانه ميز خدمت الکترونيک دانشگاه ايلام به آدرس https://Ilam.ac.ir/support در اوايل هفته جاري راه‌اندازي گرديد.

دکتر ملابهرامي، افزود: از طريق اين سامانه انجام امور مربوط به ارزيابي، ترفيع و ارتقاء، حضور و غياب و مرخصي، بازنشستگي و سابقه خدمت، کارگزيني، اتوماسيون اداري، بيمه تکميلي ، امور رفاهي و معرفي اعضاي هيأت علمي و کارکنان دانشگاه براي دريافت تسهيات بانکي و همچنين فعاليت‌هاي مربوط به اداره‌هاي تدارکات، خدمات و نقليه به صورت غيرحضوري ارائه مي‌گردد.

معاون پشيباني و منابع انساني دانشگاه، با بيان اينکه اين سامانه مزاياي فراوني  دارد، يادآور شد: ارائه خدمات غيرحضوري، سهولت و قابليت در دسترس بودن، امکان پيگيري درخواست‌ها، پاسخگويي مکانيزه و سريع، تسريع در امور محوله، چابکسازي سيستم ، کاهش مصرف کاغذ  و  دهها خدمت ديگر  از جمله مزاياي سامانه ميز خدمت الکترونيکي دانشگاه ايلام مي‌باشد.

دکتر ملابهرامي، با بيان اينکه بايد دولت الکترونيک از حالت تزئيني خارج شود و گام عملي براي تحقق آن برداشته شود، تأکيد کرد: با بهره برداري از اين سامانه، گامي بزرگ در جهت تسريع در روند تحقق دولت الکترونيک بعنوان يکي از برنامه‌هاي محوري دانشگاه ايلام برداشته شد.