En Ar

جشن فارغ‌التحصيلي 350 دانشجوي دانشگاه ايلام برگزار گرديد

در فضايي صميمي و بانشاط، آيين جشن فارغ‌التحصيلي 350 دانشجوي دانشگاه ايلام با حضور هيأت رئيسه دانشگاه و خانواده‌هاي  آنان عصر روز چهارشنبه 1401/04/08 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين مراسم با ابراز خرسندي از حضور بانشاط دانشجويان و خانواده‌هاي آنان در اين مراسم، يادآور شد: دانشجويان يکي از اميدهاي جامعه براي پيشرفت و توسعه هستند و لذا  دانشجويان عزيز براي اينکه در سرنوشت جامعه ايران اسلامي تأثيرگذار باشند، بايد با اميد وارد اجتماع شوند، چرا که اميد موتور محرکه جامعه است.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي‌راد مسئول دفتر مقام معظم رهبري در دانشگاه با بيان اينکه فارغ‌التحصلي دانشجويان آغاز مسير جديد براي هنرنمايي در متن اجتماع است،  تأکيد کرد:  از امروز شما عزيزان به عنوان نخبگان جامعه بايد با دقت بتوانيد در اجتماع نقش خود به صورت جامع و کامل ايفا کنيد.

در اين مراسم همچنين دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با تأکيد بر اينکه تحصيل علم يک فرآيند است که بعد از فارغ‌التحصيلي هم بايد ادامه داشته باشد و دانشجويان عزيز در اين مسير بايد بتوانند براي خود و خانواده‌هايشان ارزش خلق کنند، که اين مهم با سنجش موقعيت‌ها و تصميم‌گيري درست، حاصل مي‌شود.

در ادامه برنامه‌هاي متنوع هنري و فرهنگي اجرا گرديد.