En Ar

دکتر مهديزاده: 325 مقاله توسط اساتيد دانشگاه ايلام در 12 ماه گذشته چاپ شده است

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه عنوان کرد: مجموعاً 325 مقاله در سه بخش ISI، ISC و همايش هاي ملي و بين المللي توسط اساتيد دانشگاه ايلام در 12 ماه گذشته چاپ شده است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر حسين مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام با بيان اينکه در طول 12 ماه گذشته توليدات علمي متنوعي در سطح دانشگاه انجام گرفته، بيان داشت: با تلاش اساتيد دانشگاه ايلام در در طول 12 ماه گذشته مجموعاً 113 مقاله در مجلات معتبر بين المللي ISI، 135 مقاله در مجلات معتبر علمي  و پژوهشي داخلي (ISC)، 77 مقاله در همايشهاي ملي و بين المللي معتبر  و 32 کتاب تأليفي  و ترجمهاي چاپ و منتشر شده است.

دکتر مهديزاده در مورد انجام طرحهاي تحقيقاتي برون دانشگاهي اعضاي هيأت علمي در ابن بازه زماني، اظهار داشت: در چند سال اخير روند انجام طرح هاي تحقيقاتي برون دانشگاهي توسط اساتيد دانشگاه ايلام روند صعودي داشته و در اين راستا در 12 ماه گذشته مجموعاً 41 طرح در اين زمينه انجام گرفته است و مبلغ 1/500 ميليون تومان در خصوص قرارداد اين طرح‌ها عايد دانشگاه ايلام شده است.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه درباره حمايت مالي از پايان نامههاي دانشجويي، گفت: در سال 1397 مجموعاً از 483 مورد از پايان نامه دانشجويان دورههاي تحصيلات تکميلي  به مبلغ  270  ميليون تومان حمايت مالي انجام گرفته است.