En Ar

بازديد رئيس دانشگاه از خوابگاه هاي دانشجويي

به مناسب بزرگداشت روز دانشجو، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه از خوابگاه هاي دانشجويي پسران و دختران بصورت جداگانه بازديد بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي، به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو؛ دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، به همراه دکتر رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر ميراب بالو، سرپرست مديريت دانشجويي، شب پنج شنبه مورخ 97/09/15 در خوابگاه هاي دانشجويي دختران حضور يافت و شب جمعه مورخ 97/09/16 با همراهي دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر ميراب بالو، سرپرست مديريت دانشجويي از خوابگاه پسران دانشگاه بازديد بعمل آوردند.

در اين بازديدها، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه و هيأت همراه ضمن ارزيابي روند خدمات رساني به دانشجويان در خوابگاه‌هاي دانشجويي، از امکانات و تجهيزات خوابگاه ها، وضعيت نمازخانه ها، سالن هاي ورزشي  و امکانات تاسيساتي خوابگاه ها بازديد کردند و از نزديک در جريان امورات خوابگاهي دانشجويان قرار گرفتند.

در ادامه، دانشجويان به بيان نظرات، پييشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و رئيس دانشگاه، ضمن استقبال از پيشنهادات و نقطه نظرات دانشجويان و تبريک روز دانشجو، بر تلاش جدي براي بهبود وضعيت رفاهي و آسايش دانشجويان تأکيد نمودند و رسيدگي به مشکلات آنان را يکي از مهم ترين دغدغه هاي مديريت دانشگاه عنوان کردند.

بازديد رئيس دانشگاه از خوابگاه هاي دانشجويي بازديد رئيس دانشگاه از خوابگاه هاي دانشجويي بازديد رئيس دانشگاه از خوابگاه هاي دانشجويي