En Ar

انتخاب دانشجوي دانشگاه ايلام بعنوان دانشجوي نمونه کشوري

در ادامه موفقيت هاي دانشگاه ايلام، براي دومين سال متوالي خانم اکرم ولي پور بعنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي، و بنا به اعلام سازمان امور دانشجويان، خانم اکرم ولي‌پور، دانشجوي دکتري شيمي تجزيه دانشگاه ايلام در جشنواره انتخاب دانشجوي نمونه کشوري در سال 1397،  بعنوان دانشجوي شايسته تقدير شناخته شد و روز دوشنبه 6 اسفند ماه در مراسمي با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري، روساي دانشگاه ها و مقامات کشوري از ايشان تقدير به عمل خواهد آمد.

ارتقاي شاخص ‌هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه ايلام در طي چند سال اخير سبب گرديد که براي دومين سال پياپي يکي ديگر از دانشجويان دانشگاه ايلام بعنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده گردد. اين افتخار در سال گذشته توسط يکي از دانشجويان مقطع دکتري اين دانشگاه کسب  گرديده بود.

شايان ذکر است که هفته گذشته هيات نظارت و ارزيابي وزارت عتف به رياست مشاور محترم وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري ضمن حضور در دانشگاه و رايزني با اعضاي هيأت مميزه، شوراي دانشگاه و نهاد هاي مرتبط از روند رو به رشد و توسعه متوازن  دانشگاه ايلام در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، دانشجويي، فرهنگي و عمراني ابراز رضايت نموده بود.