En Ar

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام: کار دفتر نهاد در برگزاري حاميم بسيار باارزش است

دکتر نورالدين ويسه شکل‌گيري اين مفهوم و برگزاري دوره‌هاي مختلف، اولين بار در دنيا براي زنان و حول مباحث فمنيستي شکل گرفت.
واقعيت اين است که مباحثي از جنس آموزش و دانش‌افزايي به طريق معجزه‌آسايي در فرد و جامعه، توليد توانمندسازي را افزايش مي‌دهد.
اين حرکت که دفتر نهاد رهبري در استان ايلام براي برگزاري اين دوره‌ها انجام داده است، کار بسيار باارزشي است و افراد شرکت کننده در اين دوره‌ها واسطه‌هايي براي گام دوم انقلاب خواهند بود.
در حقيقت بحث حاميم مي‌تواند آن انسجام، يکپارچگي، باور و عقيده واحد را در امتداد دانشجويان عزيز شکل بدهد.
بايد توجه داشت دانشجوياني که در اين دوره‌ها شرکت مي‌کنند و برمي‌گردند تاثيري از درستکاري و تغييرات مثبت را بر ديگر دانشجويان داشته باشند