En Ar

بيانيه مشترک بسيج اساتيد و پايگاه مقاومت اداري دانشگاه

نهم دي ماه برخاسته از بصيرت است، از دشمن شناسي است، از وقت شناسي است ، از حضور در عرصه مجاهدانه است.(امام خامنه اي) اسلام با ايجاد بنيادي¬ترين وحدت ذاتي خود در بين پيروان راستين، انقلاب اسلامي را چون سدي سديد در مقابل انواع تهاجمات بيروني، سمبل پايداري و مقاومت و نمايشي از اقتدار وحدت گرايانه به عنوان معجزه بزرگ، تقديم بشريت نمود تا الگويي باشد براي رهايي از دژخيمان غير الهي. اين اصالت و عظمت اسلام و قامت زيباي حکومت عدالت گستر الهي تنها با وحدت توأم با معرفت و بصيرت آحاد جامعه ميسر مي شود و معيار صيانت از وحدت و اجتناب از دلشادي دشمنان و موج آفريني براي خرسندي دوستان انقلاب اسلامي، محک ارزيابي قبولي و يا مردودي اشخاص در اين آزمون و فتنه هاي زمانه است. پس از روزهاي با شکوه مقاومت در مقابل دژخيمان طاغوت و جانفشاني¬ها در برابر ياران درنده¬خوي استکبار و پس از آزمودن¬هاي فراوان در هشت سال دفاع مقدس و سپس در مراحل بعد از انقلاب و فتنه هايي چون روزنامه هاي زنجيره¬اي، ترورهاي کور، اهانت¬هاي وافر به مقدسات اسلامي، غائله کوي دانشگاه، پيشنهاد ننگين جام زهر، فتنه مجلس ششم، استقلال خواهي قوميت¬ها، تعليق¬هاي هسته¬اي و هزاران فتنه ديگر، انقلاب اسلامي با فتنه بزرگتري روبرو شد که براي زدودن اين فتنه بايد جوانان نسل ديگري از همين مرز و بوم و فرزندان امام خامنه اي همچون پدران خود در گذشته فرياد ربنا را سر مي¬دادند و بر اين کلام نوراني ايستادگي مي¬کردند تا بساط آن براي هميشه برچيده مي¬شد. براي تدريس دوباره عشق و شهادت در مدرسه انقلاب به تمامي اجانب نياز به حماسه¬اي ديگر بود. حماسه-اي که در نهم دي ماه 1388 و پس از شکستن حرمت عاشوراي حسيني و جريحه دار کردن قلب عاشقان ولايت رقم خورد. در آن روز تاريخي ملت عاشورايي ايران در حمايت از آرمانهاي نهضت عاشورايي و براي تسکين دل مهدي فاطمه(عج) و نائب برحقش به ميدان آمدند تا سوت و کف حراميان شامي را در نطفه خفه کنند و خون ناقابلشان را به عنوان هديه¬اي کوچک تقديم امام زمانشان نمايند. 9 دي نمايش فرياد دين خواهي، عدالت خواهي، عزت خواهي، بصيرت خواهي، هوشمندي ملت ايران و پيروزي عوامان خاص بر خواصان عام در صفحات تاريخ پرشکوه انقلاب اسلامي بود و تفاوت مردم ايران با مردم کوفه در فهم راستين ولايت و امامت و حق و حقيقت را به عرصه نمايش گذاشت. 9 دي سبب شد فتنه گران و فريب خوردگان و حاميان باطل آنان در سراسر جهان بدانند که ملت ايران با الگو گرفتن از حماسه¬ي جاويد کربلاي حسيني و حرکت در مسير نوراني راه امام خميني(ره) و در سايه سار بزرگترين هديه اسلام يعني ولايت مطلقه فقيه هرگز تسليم فشارها و توطئه¬ها و فتنه¬ها نخواهند شد و با بصيرت و اراده پولادين متکي بر ايمان، با دل و جان از دستاوردهاي انقلاب اسلامي صيانت خواهند کرد. بسيج اساتيد و پايگاه مقاومت اداري دانشگاه ايلام ضمن گراميداشت حماسه بزرگ نهم ديماه و پاسداشت ياد و نام شهداي بصيرت در آن روز پرشکوه پيروزي، که فتنه گران را براي هميشه در انزواي فتنه گريشان گرفتار کرد به مستکبران نااميد و ايادي خودفروخته¬يشان که امروزه متوسل به ابزار تحريم و ترور شده اند اعلام مي کند که تا آخرين نفس، براي آمدن آخرين آفتاب عدالت، خود را سرباز کوچک انقلاب و مطيع رهبري مي¬دانند و خطاب مي¬کنند که تاريکي کفر نه با ترور و نه با تحريم و نه با جنگ نرم هرگز نخواهد توانست نور ايمان را از دل آنان بزدايد و اين همه بدطينتي و بداخلاقي فقط چهره ي کريه و خوي استکباري آنان را آشفته تر خواهد کرد.