En Ar

برگزاري کارگاه محتوايي محور اقتصادي اولين دوره رويداد رقابت

کارگاه محتوايي اولين رويداد سراسري رقابت تيم هاي دانشجويي استان ايلام در محور اقتصادي با تدريس دکتر عبدالعلي شايان مدير گروه اقتصاد دانشگاه ايلام و به صورت حضوري و وبيناري در تاريخ ?? آذرماه ???? به ميزباني معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام در سالن فرزانگان دانشگاه برگزار شد.

در اين کارگاه ابتدا دکتر رستمي رئيس اداره انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه ضمن خير مقدم به حاضرين بر اهميت کرسي هاي آزادانديشي در کلام رهبري پرداخت و گفت کرسي هاي آزادانديشي فرصتي براي يادگيري مهارت گفتگو و ارائه نظر آزادانه اما مستدل و مستند است.

در ادامه دکتر شايان مدير گروه اقتصاد ضمن تقدير از برگزار کنندگان اين کرسي ها ، کرسي‌هاي آزادانديشي را يک امر مورد نياز براي جامعه دانست و سپس به تحليل گزاره‌هاي محور اقتصادي رويداد رقابت پرداخت و به سؤالات دانشجويان پاسخ داد.

در پايان صادق پورمسيري کارشناس کرسي‌هاي آزادانديشي دانشگاه ايلام به بررسي شيوه نامه اين دوره از مسابقات پرداخت و نحوه برگزاري، امتيازآوري، نقاط ضعف و قوت يک کرسي را براي دانشجويان شرح نمود.