En Ar

به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، جشن گراميداشت چهل و چهارمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، خجسته ميلاد امام علي (ع) و روز پدر؛ صبح روز چهارشنبه 12 بهمن ماه در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با تقدير از زحمات اساتيد و کارکنان دانشگاه، بيان داشت: در پيشرفت دانشگاه فقط مديران تأثيرگذار نيستند، بلکه بخش زيادي از پيشرفت‌هاي کنوني دانشگاه مرهون تلاش‌هاي اساتيد و کارکنان است، که بر خود لازم مي‌دانم، از زحمات اين عزيران کمال تقدير و تشکر را داشته باشم.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با بيان اينکه در قرن بيستم غرب مي‌خواست تفکر ليبرال انسان محور را حاکم کند و لذا با هرگونه تفکر ديني به شدت مقابله مي‌کردند، يادآور شد: با پيروزي انقلاب اسلامي، محاسبات غرب فرو ريخت و ما شاهد تجديد حيات معنوي و ديني بشر هستيم.

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد يکي از افتخارات انقلاب اسلامي را تلاش براي پياده کردن آرمان‌هاي حکومت علوي دانست و يادآور شد: بايد تلاش کنيم از مباني اصيل انقلاب اسلامي صيانت نمائيم، تا ان شاء الله روند توسعه گفتمان خدامحوري در سطح جهان شتاب بيشتري بگيرد.

برگزاري مراسم جشن چهل و چهارمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ميلاد امام علي (ع) و روز پدر در دانشگاه ايلام برگزاري مراسم جشن چهل و چهارمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ميلاد امام علي (ع) و روز پدر در دانشگاه ايلام