En Ar

تقدير معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از خانم گلستان عرفاني کارشناس دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگار فرهنگي، دکتر غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوحي مراتب تقدير خود را از مساعي ارزشمند و خالصانه خانم گلستان عرفاني کارشناس کانون‌هاي فرهنگي و هنري دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در برگزاري نهمين جشنواره ملي رويش بعمل آورد و تأکيد کرد: مساعي ارزشمند شما، که با درايت و تدبير خويش در راه تعالي فرهنگ دانشجويان ميهن عزيزمان، گام‌هاي مؤثري برداشته و موجبات گسترش نشاط، شادابي و پويايي دانشجويان را فراهم آورديد، و اين بر اهالي فرهنگ و سپهر دانشگاه پوشيد نيست. اميد آن دارم، سرکارعالي همواره مصدر خير و خلوص بوده و ايمان و انديشه‌تان، رونق‌افزاي دانشوران شود.

دکتر غفاري افزود: از ساحت حضرت سميع سبحان، سلامتي و عزت روزافزون خدمتگزاران عرصه فرهنگ و فرهيختگي را آرزومندم.