En Ar

فراخوان شرکت در کارگاه آموزشي تکنيکهاي بافت شناسي

آزمايشگاه مرکزي در نظر دارد در راستاي افزايش آشنايي عملي پژوهشگران، کارگاه آموزشي تکنيکهاي بافت شناسي به شرح ذيل برگزار نمايد. لذا از علاقه مندان دعوت مي شود به شرح ذيل اقدام به شرکت و نام نويسي نمايند.

نحوه ثبت نام: واريز هزينه ثبت نام به شماره حساب 1917078021 آزمايشگاه مرکزي و تحويل فيش واريزي يا عکس فيش واريزي تا روز شنبه 18 اسفندماه به آزمايشگاه مرکزي و تماس با شماره 09187481591.

مهلت ثبت نام: تا شنبه  97/12/18      ساعات برگزاري:8/30-11/30(صبح) و  13/30-17 (عصر)

تاريخ برگزاري:  يک شنبه 97/12/19              ساعت 12تا 13/30: نهار و استراحت
مدرس: دکتر سلمان سلطاني

محل برگزاري:  آزمايشگاه هيستوتکنيک آزمايشگاه مرکزي دانشگاه

هزينه ثبت نام: 1/000/000ريال (براي دانشجويان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام 50% تخفيف)

ظرفيت: هر کلاس 15 نفر (اولويت بر اساس تاريخ ثبت نام مي باشد). مازاد بر تعداد ذکر شده در کارگاه بعدي که تاريخ آن اعلام خواهد شد برگزار مي گردد.
محتواي کارگاه تئوري:

• روشها و زمان صحيح نمونه گيري
  • آشنايي با نحوه کار با دستگاههاي تمام اتوماتيک تيشوپروسسور  و   slide stainer
  • روشهاي تشخيص خطا در برش گيري
  • تشريح مراحل آماده سازي نمونه بافتي
    محتواي کارگاه عملي:
  •  انجام نمونه گيري از حيوان آزمايشگاهي
  • تشريح ساختار و عملکرد دستگاههاي مرتبط با آماده سازي بافت و رنگ آميزي
  • شيوه هاي صحيح آماده سازي نمونه و انجام مراحل آن به طور عملي
  • روشهاي جديد قالب گيري، تبيين نکات کليدي در برش گيري
  • آشنايي با نرم افزار آناليز تصوير ميکروسکوپي و چگونگي عکسبرداري از اسلايد بافتي
  • براي شرکت کنندگان در کارگاه، گواهي دوره آموزشي صادر مي گردد.