فراخوان شرکت در کارگاه آموزشی تکنیکهای بافت شناسی

آزمایشگاه مرکزی در نظر دارد در راستای افزایش آشنایی عملی پژوهشگران، کارگاه آموزشی تکنیکهای بافت شناسی به شرح ذیل برگزار نماید. لذا از علاقه مندان دعوت می شود به شرح ذیل اقدام به شرکت و نام نویسی نمایند.

نحوه ثبت نام: واریز هزینه ثبت نام به شماره حساب 1917078021 آزمایشگاه مرکزی و تحویل فیش واریزی یا عکس فیش واریزی تا روز شنبه 18 اسفندماه به آزمایشگاه مرکزی و تماس با شماره 09187481591.

مهلت ثبت نام: تا شنبه  97/12/18      ساعات برگزاری:8/30-11/30(صبح) و  13/30-17 (عصر)

تاریخ برگزاری:  یک شنبه 97/12/19              ساعت 12تا 13/30: نهار و استراحت
مدرس: دکتر سلمان سلطانی

محل برگزاری:  آزمایشگاه هیستوتکنیک آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

هزینه ثبت نام: 1/000/000ریال (برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام 50% تخفیف)

ظرفیت: هر کلاس 15 نفر (اولویت بر اساس تاریخ ثبت نام می باشد). مازاد بر تعداد ذکر شده در کارگاه بعدی که تاریخ آن اعلام خواهد شد برگزار می گردد.
محتوای کارگاه تئوری:

• روشها و زمان صحیح نمونه گیری
  • آشنایی با نحوه کار با دستگاههای تمام اتوماتیک تیشوپروسسور  و   slide stainer
  • روشهای تشخیص خطا در برش گیری
  • تشریح مراحل آماده سازی نمونه بافتی
    محتوای کارگاه عملی:
  •  انجام نمونه گیری از حیوان آزمایشگاهی
  • تشریح ساختار و عملکرد دستگاههای مرتبط با آماده سازی بافت و رنگ آمیزی
  • شیوه های صحیح آماده سازی نمونه و انجام مراحل آن به طور عملی
  • روشهای جدید قالب گیری، تبیین نکات کلیدی در برش گیری
  • آشنایی با نرم افزار آنالیز تصویر میکروسکوپی و چگونگی عکسبرداری از اسلاید بافتی
  • برای شرکت کنندگان در کارگاه، گواهی دوره آموزشی صادر می گردد.