En Ar

مدخل «جامعه شناسي فرهنگ و جامعه شناسي فرهنگي» توسط دکتر بهروز سپيدنامه نگارش و مورد پذيرش قرار گرفت

مدخل «جامعه شناسي فرهنگ و جامعه شناسي فرهنگي» توسط دکتر بهروز سپيدنامه عضو هيأت علمي گروه جامعه‌شناسي و مطالعات فرهنگي دانشگاه ايلام، نگارش و مورد پذيرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، اين مدخل به سفارش پژوهشکده دانشنامه نگاري پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي براي درج در «دانشنامه علم جامعه شناسي ايران» نگاشته شده است.

بنا به اين گزارش: «دانشنامه علم جامعه‌شناسي ايران» اولين دانشنامه جامعه‌شناسي است، که به معرفي حيطه کاربردي حوزه‌هاي مختلف جامعه‌شناسي و سفر نظريه‌ها در ميدان دانشگاهي ايران مي‌پردازد. در اين دانشنامه، تبارشناسي و جريان‌شناسي مختصري از استقرار و استمرار حوزه‌هاي جامعه‌شناسي و نظريات جامعه شناسان جهان در ايران و وضعيت کنوني علم جامعه‌شناسي دانشگاهي ايران منعکس شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: مدخل‌هاي اين دانشنامه، توسط اساتيد هر حوزه از علم جامعه‌شناسي به رشته تحرير درآمده و توسط داوران صاحب نام مورد ارزيابي قرار گرفته است.

شايان ذکر است نگارش و انتشار دانشنامه علم جامعه شناسي ايران، اتفاق خجسته‌اي در ساحت علوم انساني به شمار مي‌رود.