En Ar

اخذ مجوز قطعي رشته کارشناسي مهندسي شهرسازي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر کوخايي زاده اظهار داشت: حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي در راستاي انجام مأموريت‌هاي محوله و برنامه استراتژيک توسعه راهبردي دانشگاه و طرح تحول در حوزه آموزش، اقدام به پيگيري ايجاد رشته مهندسي کارشناسي شهرسازي نمود، که با حمايت رياست محترم دانشگاه  جناب آقاي دکتر علي‌محمدي در تاريخ  1401/07/10 دفتر شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با صدور مجوز قطعي اين رشته در اين دانشگاه موافقت به عمل آورد.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: رشته کارشناسي مهندسي شهرسازي داراي قابليت‌هاي کاربردي و فني همراه با بازار کار مناسب است.

دکتر کوخايي زاده يادآور شد: با توجه به وجود معضلات و چالش‌هاي عديده در فرايند زندگي شهري و شهرنشيني در دنياي امروزي و ضرورت نياز ادارات و سازمان‌هاي کشور به مديريت مسائل شهري، دانشجويان اين رشته مي‌توانند با اشتغال در دستگاه‌هاي دولتي و يا ايجاد شرکت‌هاي مهندسين مشاور نقش مهمي در برنامه‌ريزي و توسعه مسائل شهري و منطقه‌اي کشور ايفا نمايند.

اخذ مجوز قطعي رشته کارشناسي مهندسي شهرسازي