دانشیار دانشگاه ایلام برنده جایزه بهترین عضو هیات علمی جوان حسابداری ایران شد

خانم دکتر غریبه اسماعیلی‌کیا دانشیار دانشگاه ایلام موفق به اخذ نشان علمی دکتر ثقفی برای تعالی آموزش حسابداری در حوزه «بهترین عضو هیات علمی جوان حسابداری ایران» شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در جریان برگزاری بیست و یکمین دوره همایش ملی حسابداری ایران و سومین همایش بین‌المللی حسابداری که به میزبانی دانشگاه آزاد تبریز برگزار گردید، خانم دکتر غریبه اسماعیلی کیا دانشیار دانشکده علوم انسانی موفق به اخذ نشان علمی دکتر ثقفی برای تعالی آموزش حسابداری در حوزه «بهترین عضو هیات علمی جوان حسابداری ایران» شد.

گفتنی است نشان علمی دکتر ثقفی جایزه معنوی معتبری است، که در چند سالی اخیر به همت جمعی از اساتید پیشکسوت رشته حسابداری به برگزیدگان دانشگاهی اعطا می‌شود. این جایزه برای تعالی آموزش حسابداری در سه حوزه بهترین در آموزش حسابداری، بهترین در پژوهش در آموزش حسابداری و بهترین استاد جوان حسابداری اعطا می‌گردد.

دانشيار دانشگاه ايلام برنده  جايزه بهترين عضو هيات علمي جوان حسابداري ايران شد