حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام در تجمع اعتراضی محکومیت جنایت بمباران بیمارستان المعمدانی غزه در شهر ایلام

رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام صبح امروز به منظور محکوم کردن حملات ددمنشانه  رژیم اشغالگر صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه، در مصلی امام خمینی (ره) شهر ایلام حضور پیدا کردند و این اقدام وحشی‌گرانه رژیم غاصب را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در پی حمله رژیم غاصب صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیدن بیماران و مجروحان مظلوم و بی‌پناه این بیمارستان، رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام صبح امروز در مصلی امام خمینی (ره) شهر ایلام حضور یافتند و در راهپیمایی محکومیت این عملیات وحشی‌گرایانه و درنده خویانه رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی شرکت کردند.

راهپیمایان با ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین، خواستار توقف جنایات در غزه و کشتار و جنایت علیه مردم فلسطین و محاکمه سران رژیم جعلی اسرائیل در محاکم بین‌المللی شدند.