پیام تقدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام از حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی‌راد

روابط عمومی دانشگاه ایلام با صدور پیامی از تلاش‌های هنرمندانه، متعهدانه و خالصانه حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد در دوران تصدی مدیریت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

استاد فرهیخته و ارجمند جناب حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد

بدین‌وسیله از زحمات خالصانه حضرتعالی در دوران تصدی مسئولیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام کمال تقدیر و تشکر را بعمل می‌آوریم. بدون شک تلاش‌های هنرمندانه، متعهدانه و خالصانه حضرتعالی، پیوسته مشمول اجر اخروی در نزد پروردگار متعال و ملحوظ نظر جامعه فرهیخته دانشگاهی دانشگاه ایلام خواهد بود و تا همیشه فردا به نیکی از آن یاد خواهند نمود. استمرار توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیشبرد اهداف آموزش عالی را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نماییم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام