جلسه مدیران اداری و پشتیبانی منطقه پنج برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، جلسه مدیران اداری و پشتیبانی منطقه پنج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور تمام اعضا منطقه در دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به مدیران اداری و پشتیبانی منطقه پنج تقاضا نمود که در تصمیم گیری های خود ،وحدت رویه بین دانشگاه‌های منطقه وجود داشته باشد و برای این عزیزان آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه این نشست اعضای حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف پرداختند.

مهندس خورانی مدیرا اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام در خصوص مباحث مطرح شده در  این نشست گفت: موضوعات ستاد رفاهی کارکنان ، نحوه اعمال مدارک تحصیلی اعضاء غیر هیأت علمی، قانون جامع ایثارگری، ارتقاء رتبه اعضاء قراردادی و ذخیره مرخصی و ویرایش آیین نامه جدید اعضاء غیر هیأت علمی مورد بررسی قرار گرفت.

کاشت درخت به مناسبت گرامیداشت روز شهداء و حضور در مزار شهداء گمنام دانشگاه لرستان از دیگر برنامه‌های این نشست بود.

جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج برگزار شد جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج برگزار شد جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج برگزار شد جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج برگزار شد