جلسه مدیران اداری و پشتیبانی منطقه پنج برگزار شد

جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، جلسه مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با حضور تمام اعضا منطقه در دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر عزيزي، رئيس دانشگاه لرستان در ابتداي اين جلسه ضمن خير مقدم به مديران اداري و پشتيباني منطقه پنج تقاضا نمود که در تصميم گيري هاي خود ،وحدت رويه بين دانشگاه‌هاي منطقه وجود داشته باشد و براي اين عزيزان آرزوي موفقيت نمود.

در ادامه اين نشست اعضاي حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر پيرامون موضوعات مختلف پرداختند.

مهندس خوراني مديرا اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام در خصوص مباحث مطرح شده در  اين نشست گفت: موضوعات ستاد رفاهي کارکنان ، نحوه اعمال مدارک تحصيلي اعضاء غير هيأت علمي، قانون جامع ايثارگري، ارتقاء رتبه اعضاء قراردادي و ذخيره مرخصي و ويرايش آيين نامه جديد اعضاء غير هيأت علمي مورد بررسي قرار گرفت.

کاشت درخت به مناسبت گراميداشت روز شهداء و حضور در مزار شهداء گمنام دانشگاه لرستان از ديگر برنامه‌هاي اين نشست بود.