رقابت 11 هزار و 31 داوطلب ایلامی در کنکور سراسری

دکتر جعفر مامی زاده در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: بیشترین تعداد شرکت کننده مربوط به شهرستان ایلام با چهار هزار و 722 نفر است که و از این تعداد سه هزار و 611 نفر در دانشگاه ایلام و یک هزار و 111 نفر نیز در دانشگاه پیام نور آزمون خواهند داد.
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه ایلام با اشاره به کمترین تعداد شرکت کننده در آزمون سراسری امسال که مربوط به شهرستان مرزی مهران با تنها 248 نفر است یادآور شد:تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسری در دره شهر یک هزار و 424 ، چرداول 944 ، ملکشاهی 515 ، ایوان یک هزار و 56 و در مرکز پیام نور دهلران 960 نفر است.
دکترمامی زاده تاکید کرد: کنکور سراسری 94 - 95 طی روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 تیرماه همزمان با سراسر کشور در شهرستان های مختلف استان برگزار می شود.
وی اضافه کرد: صبح پنجشنبه کنکور سراسری رشته های ریاضی فیزیک و علوم انسانی و در بعداز ظهر این روز نیز کنکور رشته هنر برگزار خواهد شد ، همچنین  صبج جمعه 25 تیرماه کنکور رشته علوم تجربی و در بعداز ظهر نیز داوطلبان رشته زبان های خارجی در این آزمون شرکت می کنند.

رقابت 11 هزار و 31 داوطلب ايلامي در کنکور سراسري