رقابت 11 هزار و 31 داوطلب ایلامی در کنکور سراسری

رقابت 11 هزار و 31 داوطلب ايلامي در کنکور سراسري

دکتر جعفر مامي زاده در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي اظهار کرد: بيشترين تعداد شرکت کننده مربوط به شهرستان ايلام با چهار هزار و 722 نفر است که و از اين تعداد سه هزار و 611 نفر در دانشگاه ايلام و يک هزار و 111 نفر نيز در دانشگاه پيام نور آزمون خواهند داد.
نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در دانشگاه ايلام با اشاره به کمترين تعداد شرکت کننده در آزمون سراسري امسال که مربوط به شهرستان مرزي مهران با تنها 248 نفر است يادآور شد:تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسري در دره شهر يک هزار و 424 ، چرداول 944 ، ملکشاهي 515 ، ايوان يک هزار و 56 و در مرکز پيام نور دهلران 960 نفر است.
دکترمامي زاده تاکيد کرد: کنکور سراسري 94 - 95 طي روزهاي پنجشنبه و جمعه 24 و 25 تيرماه همزمان با سراسر کشور در شهرستان هاي مختلف استان برگزار مي شود.
وي اضافه کرد: صبح پنجشنبه کنکور سراسري رشته هاي رياضي فيزيک و علوم انساني و در بعداز ظهر اين روز نيز کنکور رشته هنر برگزار خواهد شد ، همچنين  صبج جمعه 25 تيرماه کنکور رشته علوم تجربي و در بعداز ظهر نيز داوطلبان رشته زبان هاي خارجي در اين آزمون شرکت مي کنند.